Discussions

Expand all | Collapse all

Automation Error

  • 1.  Automation Error

    Posted 05-17-2020 21:22
    I am getting this on a modify automation and cannot figure out the issues to resolve please help!

    Invalid input, Can not update built-in fields values.


    ------------------------------
    Benjamin Brooks
    ------------------------------


  • 2.  RE: Automation Error

    Posted 05-17-2020 21:27
    Which fields are you trying to update and are they built in  fields?

    ------------------------------
    Mark Shnier (YQC)
    Quick Base Solution Provider
    Your Quick Base Coach
    http://QuickBaseCoach.com
    mark.shnier@gmail.com
    ------------------------------



  • 3.  RE: Automation Error

    Posted 05-17-2020 21:29
    its my policy id field both are just regular text fields

    ------------------------------
    Benjamin Brooks
    ------------------------------



  • 4.  RE: Automation Error

    Posted 05-17-2020 21:30
    basically an automation to keep my front and back end in sync for policy id's

    ------------------------------
    Benjamin Brooks
    ------------------------------



  • 5.  RE: Automation Error

    Posted 05-17-2020 21:35
    Is there any chance that you have two fields with the same name? For example perhaps you renamed your record ID field to be the policy ID feel that it's confusing the system if you have an additional field also called policy ID?

    ------------------------------
    Mark Shnier (YQC)
    Quick Base Solution Provider
    Your Quick Base Coach
    http://QuickBaseCoach.com
    mark.shnier@gmail.com
    ------------------------------



  • 6.  RE: Automation Error

    Posted 05-17-2020 21:38
    I have one policy id in each front and back app . This just started to happen a few days ago never had a problem before with it!

    ------------------------------
    Benjamin Brooks
    ------------------------------



  • 7.  RE: Automation Error

    Posted 05-17-2020 21:56
    Edited by Mark Shnier (YQC) 05-18-2020 02:00
    I am not sure what to suggest. Maybe try deleting the stuff that is doing the update and rebuilding from scratch.

    ------------------------------
    Mark Shnier (YQC)
    Quick Base Solution Provider
    Your Quick Base Coach
    http://QuickBaseCoach.com
    mark.shnier@gmail.com
    ------------------------------