Discussions

Expand all | Collapse all

February 29th

  • 1.  February 29th

    Posted 30 days ago
    This is an extremely broad question, but did anyone have any issues with data using Feb 29th and the API?   I had a very strange issue where an external integration ran against a record with Feb 29th in the date field. 

    There is no API_Delete in the code but the source record is gone.  I have got Delete locked down very tight so I am sure there was no other user involvement.  I have seen a few articles unrelated to Quick Base about some of the arcane work required to manage Leap Year.

    My theory is that there is a bug deep in the system somewhere, but a single data point does not make a trend.

    ------------------------------
    Don Larson
    Paasporter
    Westlake OH
    ------------------------------


  • 2.  RE: February 29th

    Posted 29 days ago
    Did you submit a user support ticket for this Don?

    ------------------------------
    Adam Keever
    ------------------------------



  • 3.  RE: February 29th

    Posted 29 days ago
    Hi Don,

    We haven't had any other reports of issues like this come in via support cases or here on the community but if you are having an issue figuring out what happened to that record and your data I would definitely suggest putting in a case with our care team so they can help you look into it as that would be very unusual.

    ------------------------------
    Evan Martinez
    Community Marketing Manager
    Quick Base
    ------------------------------



  • 4.  RE: February 29th

    Posted 29 days ago
    Evan,

    I have a Support Case,  616144 if you would like to follow it.

    ------------------------------
    Don Larson
    Paasporter
    Westlake OH
    ------------------------------



  • 5.  RE: February 29th

    Posted 28 days ago
    Hi Don,

    I'll definitely check in on it.

    ------------------------------
    Evan Martinez
    Community Marketing Manager
    Quick Base
    ------------------------------