Discussions

Expand all | Collapse all

Browser Differences for Reports and New Chrome Logo Error?

  • 1.  Browser Differences for Reports and New Chrome Logo Error?

    Posted 17 days ago
    Has anyone else had issues with their branding on Chrome? The logo on top suddenly no longer appears and instead says "Custom Brand Image" and is missing any picture. However, still works perfect in Edge, IE, and Firefox.  Anyone know what setting in Chrome that is....

    Regarding printing reports, has anyone found a particular browser they like the best for customization? On Chrome I can repeat the title on each page, so that's nice - but it also puts the Report Title in 3 spots so it is a bit of overkill. Edge I can't get to print at all. Fire Fox I can't get the header (with the webpage etc) to hide, and IE is clean but the Report title doesn't repeat. I would love to simply print the report, with a title on each page. Has anyone figured out the right combination of QB Settings, Browser Settings, and Printer settings to achieve a clean report printout, with titles on each page?

    I've come up with one combination of settings in Chrome that works the best so far...

    ------------------------------
    Mike Tamoush
    ------------------------------


  • 2.  RE: Browser Differences for Reports and New Chrome Logo Error?

    Posted 7 days ago
    Yes, I am experiencing the same issue - both with the Custom Logo as well as any displayed images in my QB forms.  I also am experiencing timeouts when I attempt to grid edit a table.

    ------------------------------
    Craig Heitkamp
    ------------------------------



  • 3.  RE: Browser Differences for Reports and New Chrome Logo Error?

    Posted 6 days ago
    Apparently this is due to our logo link being http: and not https

    I havent tested and verified yet though

    ------------------------------
    Mike Tamoush
    ------------------------------



  • 4.  RE: Browser Differences for Reports and New Chrome Logo Error?

    Posted 6 days ago

    We determined that last night as well.  We use Google Chrome and we're able to fix it by clicking on the lock icon on the far left of the URL at the top of Chrome, selecting "Site Settings" and then setting Allow for Pop-ups & Redirects for that site.



    ------------------------------
    Craig Heitkamp
    ------------------------------



  • 5.  RE: Browser Differences for Reports and New Chrome Logo Error?

    Posted 6 days ago
    ..... or host the logo in a EOTI app in Quick Base.

    ------------------------------
    Mark Shnier (YQC)
    Quick Base Solution Provider
    Your Quick Base Coach
    http://QuickBaseCoach.com
    mark.shnier@gmail.com
    ------------------------------