Discussions

Expand all | Collapse all

Field not being copied in API call with Save

  • 1.  Field not being copied in API call with Save

    Bronze
    Contributor
    Posted 10-11-2017 18:01
    I have a button that is as follows:

    URLRoot() & "db/" & [_DBID_ACTIVITY_LOG_DAVE] & "?a=API_GenAddRecordForm&_fid_11=" & "Tasked to Team Member:        " & URLEncode ([Description]) 
    & "&_fid_50=" &URLEncode([Company Name (ref)]) 
    & "&_fid_47=" &URLEncode([Worker or Project Name (ref)]) 
    & "&_fid_223=" &URLEncode([Project Name (ref)]) 
    & "&_fid_97=" &URLEncode([User #]) 
    & "&_fid_31=" &URLEncode([Now]) 
    & "&_fid_22=" & URLEncode("Case Analysis & Strategy") 
    & "&_fid_12=" & URLEncode([Time Logged For Action]) 

    It works perfectly and copies everything over and fills alright the right fields in. It is only available while viewing a record. Although I have another iteration which is 

    "<a  class='Vibrant Snowy' href='javascript:LinkAway(\""&[Add Activity]&"\");'>Add Activity</a>"
    It is available while editing a record. Except its does not seem to want to copy over 

    & "&_fid_12=" & URLEncode([Time Logged For Action]) 
    I do have "Save parent record automatically when a child record is created" checked off.


  • 2.  RE: Field not being copied in API call with Save

    Top
    Contributor
    Posted 10-11-2017 18:41
    try adding the standard:
    & "&z=" & Rurl()
    at the end of the linkaway version and see if that helps at all.

    My guess is it has to do with the quotes and you might need an extra layer of commented out quotes.


  • 3.  RE: Field not being copied in API call with Save

    Bronze
    Contributor
    Posted 10-11-2017 18:44
    I added & "&z=" & Rurl() and still no luck