Discussions

Expand all | Collapse all

Full report not working for non admin users?

  • 1.  Full report not working for non admin users?

    Posted 02-25-2018 21:56
    Anyone else having an issue where a blank page loads if the user isnt admin and tries to load a full report calendar?


  • 2.  RE: Full report not working for non admin users?

    Posted 02-25-2018 21:59
    Hi Luke!

    Yeah I'm having the same issue - even checked that the users were able to access the specific reports in roles settings.


    This is what it looks like:


  • 3.  RE: Full report not working for non admin users?

    Posted 02-25-2018 22:02
    They often have software engineers on stand by after a new release, so I would put in a support ticket asap.


  • 4.  RE: Full report not working for non admin users?

    Posted 02-25-2018 23:01
    I have, just no response as yet, was wondering if others had same issue while i wait for them to respond :)


  • 5.  RE: Full report not working for non admin users?

    Posted 02-26-2018 14:29
    Hi Luke and Thomas,

    If you are still experiencing the issue Mark is right, we would highly recommend putting in a Support Case. We would recommend the same to anyone else who is having issues with displaying and viewing their full report calendars. One thing you will want to note is that the new calendar reports are not compatible with our old dashboards as was contained in the release notes. The old dashboards are incompatible with the new calendar format so any dashboards that contain them just have to be rebuilt with the new dashboards or the calendar report needs to be removed.


  • 6.  RE: Full report not working for non admin users?

    Posted 02-27-2018 00:53
    I am seeing the same behavior and tried to troubleshoot myself and found that its happening when the user is in a role that has the table that contains the calendar report hidden, if you unhide the table the calendar will display correctly.   Not ideal but a temporary workaround until it's fixed.


  • 7.  RE: Full report not working for non admin users?

    Posted 02-27-2018 01:00
    It would be good to report that to Support as a clue for them.


  • 8.  RE: Full report not working for non admin users?

    Posted 02-27-2018 01:06
    its already reported :)


  • 9.  RE: Full report not working for non admin users?

    Posted 02-27-2018 01:09
    Thanks! I'll put this info on the ticket! We couldn't isolate the issue so created a code page to display the report frame and inserted that instead as a workaround.  Seems that it will display if you do it like that..... This also shows all the cal events in day/week mode, which doesn't seem to work properly if you put the report on a page._


  • 10.  RE: Full report not working for non admin users?

    Posted 02-27-2018 01:15
    adding &ifv=1 to the end of the report URL will display it correctly too, less all the normal Quick Base headers etc. the url would look something like this https://quickbase.com/db/xxxxxxxxx?a=q&qid=5&ifv=1


  • 11.  RE: Full report not working for non admin users?

    Posted 02-27-2018 01:18
    Works well! Thanks :)