child records not displaying on form

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 5 months ago
  • Answered
I am having a strange problem that I never encountered before.
On Parent form, I have a report link to Child Records.
When I choose the option "Display just a link to the related children," I get a correct report.
However, when I choose the option "Display the related children directly on the form," the report is empty.

Why would this happen?
Photo of Sarah Clark

Sarah Clark

  • 602 Points 500 badge 2x thumb

Posted 5 months ago

  • 0
  • 1
Are you pointing to a specific report to use on the form Properties?  My guess is that the report you are using inadvertently has a filter.  
Photo of Sarah Clark

Sarah Clark

  • 602 Points 500 badge 2x thumb
Aha! You solved it once again. :)
Photo of QuickBasePros (Laura Thacker)

QuickBasePros (Laura Thacker), Champion

  • 5,466 Points 5k badge 2x thumb
This is most likely the same bug I ran into.  Three possible problems; one is the setting you have in the App controlling how the embedded reports display - you may need to turn on the application-setting to load all embedded reports when the form loads.  Second problem might be if you have a connected application to a parent-set of records.  I found that application permissions on the Cross App were being ignored and data was not made visible in embedded reports - so I had to give my user access to the parent-application with a very-locked-down role.  Lastly; Mark's comment about filters in a report could also be the problem.  The first two are ones I experienced from the previous rollout (not the one from Sunday) and as far as I know those bugs have not been resolved yet.