Fields Not Showing When Viewing A Form

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 1 week ago
  • Answered
Hello,

I have several fields that I can see when I Add or Edit a form, but they do not show up when I View the form.  I checked the field's settings on the Customize This Form --> Elements tab and found that all of the fields are set to be visible for Add/Edit/View.  But they definitely do not show up in "View" mode.

Here are some screen shots to show you what I'm dealing with.  This is probably an easy fix that I'm just not aware of, so any advice you can provide will be greatly appreciated.

Thanks!








Photo of Josh Collins

Josh Collins

  • 402 Points 250 badge 2x thumb

Posted 1 year ago

  • 0
  • 1
Photo of Matthew Neil

Matthew Neil

  • 31,478 Points 20k badge 2x thumb
The last check I'd make would be to check the dynamic form rules that might be hiding the fields.
Photo of Steve Hanson

Steve Hanson

  • 112 Points 100 badge 2x thumb
Thank you! I am building off a pre-loaded template and it has some funky rules. I haven't figured out how to use the rules yet, but this was definitely my problem because the fields would show up in one configuration of the form, but not in others. I disabled the rules and voila! 

Hiding rules? Who knew!
Photo of Josh Collins

Josh Collins

  • 392 Points 250 badge 2x thumb
That was it! I had a rule that showed those fields based on the selection in another field.  If that selection was "positive" then the fields showed. Apparently if you are in view mode, it doesn't read whether or not that selection is positive and defaults to "hidden."