Need to know how to place a service call to assist with an issue

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 4 years ago
  • Answered

Register Loading Activities

Off Shore Deployment Tech Name

Mark Ian Gonzales - xxxxxxxxx

Add  Register

Underneath “add register” it should have all the registers listed and that is where the DT adds the information of the process from the back up to the validation.  All of that disappeared as of last Thursday night around 9:30pm CST.

 

When I click on “add register”, it lets me go through all the steps of adding, however after I click “save” the register that I added  is not there.

 

The Command Center and the Off Shore team are unable to see any of this.

 

 

 

 

Photo of Mike

Mike

  • 0 Points

Posted 4 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Brendan

Brendan

  • 40 Points
Hi Mike,

This one is tough to assist with without having direct access to your app.  My initial thought however is that perhaps there's some sort of filter added to your report link field.  The report link field would be the field that embeds a report on your form.  If you have full admin rights to the table where the issue is occurring, go onto the form and right-click the report link field and choose the second to last option -- edit the properties of this form element.  When doing so, you'll be direct to the form's settings page.  In the middle of the screen you'll see a hyper link titled Report.  If you click on this you'll be directed to the settings page of that particular report.  If you then scroll down the page to the filtering section check to see if any unnecessary filters have been added.  If they are there, you can delete them and save the report.  This should fix the issue.

If this doesn't seem to resolve your issue I would recommend submitting a support case to our team (Help > Manage Support Cases > +New Case).  Once assigned, you can share your app with the representative working the case or schedule a screenshare call to go over this together.


Hope this helps!