Forum Discussion

GlennHopkins's avatar
GlennHopkins
Qrew Trainee
11 months ago

New Forms - adding a field doesn't always work.

Just wanted to throw this out there in case anyone else has experienced this?  When adding a field into the "New Forms", the popup windows doesn't always seem to work, sometimes does and sometimes takes forever.  I'll try a different browser to see if it's consistent or not there.  I'm using Chrome now but will try it in Edge next.



------------------------------
Glenn.
------------------------------

6 Replies

  • Tried this in Edge and experienced the same issue.  I'll keep testing to see if it's just my machine.  ; )



    ------------------------------
    Glenn Hopkins
    ------------------------------
    • KellyBianchi's avatar
      KellyBianchi
      Qrew Assistant Captain

      I find that it doesn't work in 'Edit Mode', but works in 'View'. If I'm in edit mode and click on a link, it will replace the current screen, but in view mode, it opens a new window. I mentioned this in the feedback forum.



      ------------------------------
      Kelly Bianchi
      ------------------------------
      • KellyBianchi's avatar
        KellyBianchi
        Qrew Assistant Captain

        Sorry - I missed part of your post, so my response doesn't apply.  Although, I haven't had the issue with adding fields, and I've created a lot of forms. I am also using Chrome and I'm on a Mac.



        ------------------------------
        Kelly Bianchi
        ------------------------------
    • GlennHopkins's avatar
      GlennHopkins
      Qrew Trainee

      Adding to the post...

      Hi Sharon, I had an issue with my pipelines where I could no longer edit them.  Turned out to be a cookie issue in the browser named, "YOURDOMAIN.pipelines.quickbase.com".  Once I deleted it, my pipelines started working.  So I decided to see if this issue with the "New Forms" might be related.  I found that if I deleted the "service.quickbase.com" cookie, it appears to have resolved the issue.  I'll keep testing to see if it rears its ugly head again.  FYI, I'm using Windows 11 with Chrome.



      ------------------------------
      Glenn Hopkins
      ------------------------------