Discussions

 View Only
  • 1.  ifv=1 reports not rendering anymore?

    Posted 05-16-2022 12:11
    There are many posts here about using &ifv=1 at then end of a report URL in order to render the report solely, without all the other elements of QB (object ribbon, reports, etc.).

    This has many uses, including a way to get around the cap on the number of report widgets you can embed in a page.

    As of over the weekend, these have stopped rendering in our applications - the embedded reports just look blank on these pages.  Does anyone know an alternative approach? 

    Thanks!

    ------------------------------
    Lucas Buxman
    ------------------------------


  • 2.  RE: ifv=1 reports not rendering anymore?

    Posted 05-16-2022 12:23
    Seems to still be working for me. Perhaps try in a different browser to see if it is a browser issue?

    ------------------------------
    Mike Tamoush
    ------------------------------



  • 3.  RE: ifv=1 reports not rendering anymore?

    Posted 05-17-2022 12:25
    Thanks Mike!

    It turns out the issue is with graphs specifically - summary reports and list reports are working fine.   This was reported to QB and added to their bug list but fix deployment timing is TBD.

    ------------------------------
    Lucas Buxman
    ------------------------------



  • 4.  RE: ifv=1 reports not rendering anymore?

    Posted 05-17-2022 16:00
    Edited by Justin Foster 05-17-2022 16:00
    We are experiencing the same issue.  Awaiting a fix.

    ------------------------------
    Justin Foster
    ------------------------------